8. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær med på Touren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær med på Touren
Roskilde Avis - 20. november 2019 kl. 00:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde kommune og de øvrige deltagere i forberedelserne til Tour-starten i 2021 ønsker fortsat at få så mange som muligt til at deltage i dette arbejde op til 'Le Grand Départ au Danemark', som det hedder på originalsprog.

arrow Læs også: 300 mødte op til idé-møde:Roskilde er med på Touren

Efter nytår holdes flere møder og arrangementer, hvor interesserede kan møde frem og blive en del af det store arrangement.

Mød op
Torsdag 16. januar, 16-19: Bare kom og Spørg om Tour de France.

Torsdag 27. februar 2020 kl. 17-20 er der et nyt informationsmøde for frivillige til arbejdet med Tour-start. Her kan interesserede høre mere om, hvad det vil sige at at være frivillig til selve Grand Départ 3. juli 2021 eller deltage i forskellige aktiviteter i dette cykelår.

Torsdag 19. marts 2020, 17-20 i Byens Hus (det gamle rådhus ved Stændertorvet) er der idé-workshop. Her får alle interesserede mulighed for at præsentere deres idé i forbindelse med Tour-start og arbejde sammen med andre om, hvordan man kommer videre.

Torsdag 26. marts, kl. 16-19: Bare kom og Spørg om Tour de France.

Hver onsdag fra og med 22. januar vil Pernille Kapler Andersen være i Byens hus, klokken 10-17. Hun er udpeget til Roskildes Tour-koordinator i forberedelsesfasen.

Desuden er oprettet en facebook gruppe: Sammen om touren'21, som bliver mødestedet for borgere, begivenheder og frivillige.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk