8. august 2020
Foto: Erling J.
Foto: Erling J.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-veteran Lejre-spids til regionen:Fortsat fut i Flemming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-veteran Lejre-spids til regionen:Fortsat fut i Flemming
Opdateret 03. marts 2017 kl. 17:37
Roskilde Avis - 03. marts 2017 kl. 13:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstre-veteranen Flemming Damgaard Larsen er fortsat fuld af 'fut' med masser af energi og er netop blevet opstillet som partiets spidskandidat fra Lejre til regionsvalget i Region Sjælland.

Den nu 66-årige cand. jur fra Kirke Hyllinge har været med i lokalpolitik siden sin ungdom. Allerede fra 1974 i den gamle Bramsnæs kommune og siden i kommunalbestyrelsen for den nye store Lejre kommune.

Desuden var han medlem af Roskilde Amtsråd samt udvalgsformand i en række år og sad i Folketinget som repræsentant for Roskilde-kredsen i årene 2001-2015.

Ved siden af den politiske karriere har han udført et stort foreningsarbejde i Roskilde-området, hvilket også gav ham et omfattende lokalt netværk. Det kan komme ham til stor gavn ved det kommende valg til regionsrådet, hvor partiets kandidater opstilles sideordnet efter spidskandidaten folketingsmedlem Jacob Jensen.

Rækkefølgen af pladserne 2-18 på partiets liste afgøres på et opstillingsmøde i slutningen af april, men i sidste ende er det de personlinge stemmer ved selve valget, der bliver afgørende.

Venstre har i øjeblikket 13 ud af de 41 pladser i Sjællands Regionsråd, og hvis partiet bare holder stillingen nogenlunde, skulle Flemming Damgaard have gode muligheder for at blive valgt med sin lokale base i Lejre og Roskilde.

tk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk