29. juli 2021
Venstre-generalforsamlingen i Roskilde roste Jette Tjørnelunds og byrådsgruppens indsats under de nylige budget-forhandlinger.
Venstre-generalforsamlingen i Roskilde roste Jette Tjørnelunds og byrådsgruppens indsats under de nylige budget-forhandlinger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-generalforsamling: Jette som borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-generalforsamling: Jette som borgmester
Opdateret 17. september 2020 kl. 14:51
Roskilde Avis - 17. september 2020 kl. 14:33

Venstre i Roskilde kommune har haft generalforsamling, der var udskudt fra foråret pga corona. Her glædede formanden Poul Fejer Christiansen sig over den linje, som partiet har fulgt i byrådet.

- Nu er det vigtigt, at Socialdemokratiet i Roskilde endeligt har erkendt, at økonomien skal forbedres, hvis vi ikke skal være den første kommune, der deltager i Luksusfælden.

- Den linje vil vi i Venstre fortsætte i de kommende år. Det må meget gerne blive med Jette Tjørnelund som borgmester efter kommunalvalget næste efterår.

- Jeg har noteret mig, at Jette Tjørnelund fik meget fine karakterer for hendes og Venstres forberedelse og deltagelse i budgetforliget. Det viser, at vi har det helt rigtige bud på Roskildes næste borgmester, sagde formanden.

Fire genopstiller
Jette Tjørnelund blev allerede sidste år valgt som Venstres spidskandidat. Hun vil i de kommende måneder få selskab af flere kandidater. Heriblandt er også de fire øvrige byrådsmedlemmer Marianne Kiærulff, Jacob Søegaard, Bent Jørgensen og Evan Lynnerup, som har meddelt, at de også stiller op igen.

På generalforsamlingen var der valg til bestyrelsen for Venstres kommuneforenings.

Her var der genvalg til Poul Fejer Christiansen, Herringløse, Gitte Kühne Plambek, Jyllinge, Nils Christiansen, Ågerup, Dorthe Haugaard, Jyllinge, Kim Wass, Dommervænget, Linda Frehr Holm, Vor Frue, Villads Sørensen, Hastrup, Lars Berg Olsen, Søster Svenstrup og Torben Andersen, Kumlehuse.

Nyvalgt er Dennis Knudsen, Kristiansminde.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk