11. december 2018
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyve med voldsomme bevægelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve med voldsomme bevægelser
Roskilde Avis Paperboy - 10. januar 2018 kl. 12:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En knust rude og ødelagte ting indenfor var, hvad en husejer på Stærkendevej kom hjem til tirsdag middag efter at have været væk et par timer.

arrow Læs også: Indbrud på Lynghøjen

Gerningsmændene var to indbrudstyve, der i første omgang havde forsøgt at komme ind ved at bryde terrassedøren op. Den var åbenbart for solid, og i stedet for blev en rude knust.

Indenfor blev hele huset gennemrodet med så voldsom en kraft, at flere ting væltede og gik i stykker. Husejeren havde i første omgang ikke det store overblik over, hvad der var forsvundet fra stedet.

Indbrudstyvenes færden blev fanget på et overvågningskamera. Det viste en dansk udseende mand på 20-30 år, 170 til 180 cm høj. Han havde muligvis skæg eller et ar i ansigtet. Beklædningen var en olivengrøn jakke og en sort hættetrøje. På hovedet var der en kasket. Den anden tyv var mellem 20 og 25 år, dansk af udseende, 170-180 cm høj og spinkel. Han var klædt i en mørk windbreaker med hætte.

De to tyve var muligvis også på spil i en landejendom på Skalstrupvej i Gadstrup. Her forsøgte de at bryde en dør op. Men der var nogen hjemme, og de to stak af, da de blev opdaget. De kørte fra stedet i en større cremefarvet eller grå bil. Beskrivelsen af de to mænd svarer til gerningsmændene fra Stærkendevej.

ja-

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk