26. februar 2021
Gitte Simoni (DF) bliver formand i udvalget for rekruttering og arbejdsmiljø i regionen.
gallery icon

Se billedserie

Gitte Simoni (DF) bliver formand i udvalget for rekruttering og arbejdsmiljø i regionen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt Roskilde-valg slår igennem: Tre lokale formænd i regionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt Roskilde-valg slår igennem: Tre lokale formænd i regionen
Roskilde Avis - 22. januar 2018 kl. 11:11

I det nye Sjællands Regionsråd bliver Roskilde ikke kun godt repræsenteret i det centrale forretningsudvalg med Jorun Bech (S), Tina Boel (SF) og Gitte Simoni (DF).

Også når det gælder formandspladser i de forskellige udvalg, der ifølge den nye konstituerings-aftale mellem S-SF-DF-LA nu skal have mere end rådgivende indflydelse, slår det gode valg igennem for Roskilde, der denne gang fik fordoblet sit antal af medlemmer til otte.

Dansk Folkepartis Gitte Simoni får posten som formand for Udvalget for rekruttering og arbejdsmiljø i Region Sjælland. Det skal blandt andet arbejde med at udforme rekrutteringsstrategier, uddannelses udbud i forhold til Region Sjællands efterspørgsel, lægeuddannelse og sygefravær.

Pas på medarbejderne
Samt ikke mindst udarbejde en model for, hvordan medarbejderne kan komme i direkte kontakt med det politiske lag, så de folkevalgte får bedre information om, hvad der virkelig foregår.

- Region Sjællands sygehuse er fyldt med dygtige medarbejdere. Uanset om det er læger, sygeplejersker, sosu'er, portører eller en anden af vores faggrupper, skal vi passe godt på dem, siger Gitte Simoni.

- For mig er det vigtigt, at vi har et godt arbejdsmiljø i Region Sjælland, det handler og både vores nuværende og fremtidige medarbejdere.

Gitte Simoni har siddet i Regionsrådet siden 2013. Hun er også valgt til byrådet i Roskilde.

Erfaringer i det offentlige system

Annemarie Knigge (S) skal være formand for Sygehusudvalget, som i løbet af 2018 får en meget afgørende opgave, når fremtiden for Roskilde Sygehus skal afgøres endeligt.

Hun er uddannet cand.scient.adm fra RUC i 1981 og har siden haft mange forskellige stillinger indenfor det offentlige. Blandt andet i Indenrigsministeriet, Sundhedsministeriet, Roskilde Amt, Lejre Kommune og Sundhedsstyrelsen.

Hendes seneste job var hos Ergoterapeutforeningen.

I 2013 blev Annemarie Knigge spidskandidat for S i Roskilde til regionen og valgt med stort stemmetal. I denne periode nåede hun i en periode at være formand for partiets gruppe i regionsrådet.

Ved valget i november 2017 var Knigge opstillet som nummer to blandt Roskildes S-kandidater, men kom alligevel ind, fordi partiet fik et godt valg - ikke mindst i Roskilde-området.

Boel i psykiatrien
SF's leder i regionsrådet Tina Boel, der samtidig er partiets repræsentant i Roskilde Byråd, får pladsen som formand for Psykiatriudvalget.

Ved valget denne gang til regionsrådet opnåede hun 5.977 personlige stemmer, hvilket var det næsthøjeste i Roskilde.

Tina Boel er nu i gang med sin tredje periode i regionen og formåede i slutfasen af de dramatiske konstituterings-forhandlinger at sikre sig betydelig indflydelse, da Heino Knudsen (S) blev ny regionsformand.

Psykiatrien interesserer Tina Boel, og derfor er det en vigtig plads for hende.

Samtidig har hun været et af de medlemmer i det tidligere regionsråd, der udtrykte stor betænkeligheder ved det nye it-system Sundhedsplatforemn, der netop er indført på regionens sygehuse og allerede har voldt problemer.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk