20. oktober 2021
Roskilde Byråd vil på sit kommende møde genåbne for de store torsdags-træf, men corona-reglerne betyder, at det først bliver til foråret.
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Byråd vil på sit kommende møde genåbne for de store torsdags-træf, men corona-reglerne betyder, at det først bliver til foråret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Torsdags-træf stoppes af corona-regler i dette efterår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdags-træf stoppes af corona-regler i dette efterår
Opdateret 16. september 2020 kl. 06:06
Roskilde Avis - 16. september 2020 kl. 03:17

De store torsdags-træf for motorcykler og veteranbiler ved Vikingeskibsmuseet og Roskilde Havn er på vej tilbage efter en beslutning i Roskildes Plan- og Teknikudvalg, som senere skal godkendes af byrådet.

Formanden for udvalget Jens Børsting (S) oplyser, at en række klager er blevet behandlet, og kommunen nu mener at kunne gennemføre arrangementerne på en forsvarlig måde.

Roskilde er interesseret i at få genoptaget torsdags-træffene, fordi det trække tusinder af gæster til byen hver torsdag gennem sommeren. Ifølge de lokale politikere er det med til at skabe indtægter og dermed økonomisk udvikling i byen.

Stoppet af corona

Beboerne i nærheden af havnen og andre steder i Roskilde kommer dog foreløbig ikke til at høre den summende lyd fra de store maskiner, når de kommer til byen.

Corona-reglerne om, hvor mange der må samles på ét sted, og hvor stor afstand der skal være mellem folk, forhindrer nemlig den slags store forsamlinger ind til videre.

Jens Børsting vurderer, at torsdags-træffene ikke kan genoptages før i 2021.

tk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk