7. juli 2020
Niels Jan Hansen fra Cafe Åndenød gør her klar til at få et tjek af sin evne til at trække vejret. Det sker med hjælp af det lille apparat, kvinden har i hånden.
gallery icon

Se billedserie

Niels Jan Hansen fra Cafe Åndenød gør her klar til at få et tjek af sin evne til at trække vejret. Det sker med hjælp af det lille apparat, kvinden har i hånden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tjek vejrtrækningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tjek vejrtrækningen
Roskilde Avis - 17. november 2019 kl. 06:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cafe Åndenød rykker på onsdag 20. november ind i Byens hus på Stændertorvet for at markere den internationale Lungedag. Det sker fra klokken 12 til 15.

Her kan man komme og få tjekket sin egen evne til at trække vejret. Det kan være en god ide, da cirka 600.000 herhjemme har en lungesygdom, og mange ved det ikke. Sygdommen, cirka halvdelen af de 600.000 har, er KOL. Den skal behandles i tide, hvis man skal have et tåleligt liv med den.

Tegn på en mulig lungesygdom er blandt andet at man hoster mere end man plejer, bliver nemmere forpustet eller får åndenød.

Til arrangementet kan man få tjekket sin lungefunktion ved at blæse i et apparat.

Cafe Åndenød er den lokale afdeling af Lungeforeningen. Arrangementet er lavet i samarbejde med Sundhedscenter Roskilde og Roskilde Sygehus.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk