7. april 2020
Kamilla Saltoft Finderup får et tillykke fra Jesper Østrup.
gallery icon

Se billedserie

Kamilla Saltoft Finderup får et tillykke fra Jesper Østrup.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tillykkerne stod i kø på Teknisk Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tillykkerne stod i kø på Teknisk Skole
Roskilde Avis - 18. februar 2020 kl. 09:50
Af Tekst og foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Humøret var sat op til fest og fejring, da Roskilde Tekniske Skoles 13 deltagere fra Skills 2020 og Øresundsmesterskabet blev fejret i hallen i skolens adminstrationsbygning.

Ud over de 13 deltagere var deres familier og mestre inviteret med til den festlige begivenhed, hvor de unge blev fejret med taler og overrækkelse af en lille gave.

Talerne var skolens formand Hans Arne Nielsen, borgmester Tomas Breddam og direktør for Roskilde Tekniske Skole Jesper Østrup.

De tre var rundhåndede med at ønske de unge tillykke og fortælle dem, at de er gode rollemodeller, der kan få andre unge til at vælge en håndværkeruddannelse. Sidstnævnte valg mente alle tre talere var vigtig, da der mangler håndværkeruddannede unge i mange fag.

11 unge håndværkere var med til Skills og to var med til Øresundsmesterskabet for blikkenslagere.

Tre af de unge vandt i Skills. Det var mediegrafiker Ida Yndal Mikkelsen, bygningssnedkerne Tobias Preilev Hansen og Jeppe Thun Jørgensen. De to blikkenslagere Torbjørn J. Malchau og Jeppe K. Kristensen vandt Øresundsmesterskabet for blikkenslagere.

De øvrige deltagere i Skills var anlægsgartnerne Alexander Herluf Hansen og Kamilla Saltoft Finderup Andersen, blomsterdekoratørerne Amalie Christensen og Kiba Liva Stenholm, industriteknikerne Matias Bjerre Larsen og Thomas Holm og vvs-energispecialist Lucas Zarp Christiansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk