31. oktober 2020
Gennem mange år var Werner Beim leder for Margretheskolen i Gundsømagle, hvor han var aktiv i lokalsamfundet på mange fronter.
Gennem mange år var Werner Beim leder for Margretheskolen i Gundsømagle, hvor han var aktiv i lokalsamfundet på mange fronter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere skoleinspektør død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere skoleinspektør død
Opdateret 07. juli 2020 kl. 13:10
Roskilde Avis - 07. juli 2020 kl. 12:57

Den tidligere lokalpolitiker og skoleinspektør på Margretheskolen i Gundsømagle er død i en alder af 80 år efter længere tids sygdom.

arrow Læs også: Mindeord: Werner Beim er død i en alder af 80 år

Han kom til Gundsø som skoleleder i starten af 1970'erne, hvor han snart var med til at sætte sit præg på lokalområdet sammen med sin daværende hustru Helen Beim, der var lærerinde på samme sted.

De blev begge valgt til kommunalbestyrelsen i Gundsø for Socialdemokratiet og på et tidspunkt var Werner Beim endda inde i billedet til at blive borgmester, da der var lange forhandlinger efter et valg med uklart resultat.

Senere nåede Werner Beim i en periode også at blive medlem af Roskilde Amtsråd, og her gjorde han sig bl.a. bemærket med sin gode sangstemme.

I det hele taget engagerede han sig meget i sit lokalsamfund, hvor han var aktiv på flere fronter, bl.a. som formand for bestyrelsen hos AOF Gundsø genem mere end 30 år.

I de sidste 25 år boede han sammen med sin anden hustru Else Manley i Gundsømagle.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk