1. august 2021
Camp Colonel består af en række telte, som kunstneren Thierry Geoffroy står for, det er også ham, der forsyner teltene med indskriptionerne.
gallery icon

Se billedserie

Camp Colonel består af en række telte, som kunstneren Thierry Geoffroy står for, det er også ham, der forsyner teltene med indskriptionerne.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teltlejr på Stændertorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teltlejr på Stændertorvet
Roskilde Avis - 29. juni 2020 kl. 13:10
Af Tekst og foto: Jan Partoft

OPDATERET MED TIDER På Roskilde Festivals store campingområdet ligger græsset øde hen, det er kun fugle og hundeluftere, der har glæde af det. Festival-deltagerne må vente til 2021 med at slå teltene op. Men så længe kan kunsteneren Thierry Geoffroy alias Colonel ikke vente. Han har slået en teltlejr op på Stændertorvet. Kunstneren er normalt en af bidragsyderne til Roskilde Festivals mange kunstindslag.

- Det er en kommentar til hele situationen, med corona og hvad er sker lige nu i verden, siger han, mens han maler en masse engelske sætninger på teltene.

- Jeg skriver kommentarer til situationen lige her og i verden. Der ville have stået noget helt andet på dem, hvis det havde været i sidste uge, jeg lavede værket, siger Thierry Geoffroy.

Camp Colonel, som er det officielle navn på teltene med budskaberne, kan ses i dagtimerne fra klokken 9 til 16 frem til og med fredag 3. juli, hvor der kommer en afslutningsbegivenhed ved teltene klokken 16.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk