10. august 2020
De populære torsdags-træf ved havnen bør genåbnes hurtigst muligt, mener Roskildes teknik-formand, Daniel Prehn. (Foto: Anette Gundlach)
De populære torsdags-træf ved havnen bør genåbnes hurtigst muligt, mener Roskildes teknik-formand, Daniel Prehn. (Foto: Anette Gundlach)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teknik-formand ønsker: Torsdags-træf tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknik-formand ønsker: Torsdags-træf tilbage
Opdateret 28. juli 2020 kl. 08:50
Roskilde Avis - 28. juli 2020 kl. 08:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Roskilde skal have sine torsdags-træf med veteranbiler og motorcykler ved havnen tilbage hurtigst muligt. Det er med til at skabe liv og sikre indtægter til byen, når tusinder af mennesker kommer hertil en gang om ugen igennem sommeren.

Sådan siger formanden for byrådets Plan- og Teknik Udvalg Daniel Prehn (S), der arbejder for, at politiet skal ophæve det nuværende forbud imod at samles på området ved havnen og vikingeskibsmuseet.

- Arrangementet kan godt gennemføres, uden at man skal overtræde corona-reglerne om at holde afstand og kun samles i mindre grupper, der allerede kender hinanden.

- Sådan er det også foregået i de seneste år igen, så det kan godt lade sig gøre, hvis alle parter er indstillet på at få det til at fungere, mener Daniel Prehn.

Smittet med corona
Daniel Prehn har i øvrigt selv været smittet med corona, men er nu i kraftig bedring, mens han fortsat er i karantæne sammen med sin kæreste.

- I mit tilfælde har det ikke været værre end en influenza, så jeg er sluppet ret let igennem sygdommen, fortæller han.

tk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk