16. juli 2020
Fridays for Future har tidligere dekoreret store pladser med sko for at gøre opmærksom på klimakampen. Her er vi i Schweiz.
gallery icon

Se billedserie

Fridays for Future har tidligere dekoreret store pladser med sko for at gøre opmærksom på klimakampen. Her er vi i Schweiz.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stil skoene på Stændertorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stil skoene på Stændertorvet
Roskilde Avis - 03. juni 2020 kl. 15:05
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Unge klimaaktivister vil fylde hjertet af Roskilde med sko på grundlovsdag.

Agnes Eskerod Bønløkke Olsen og Thea Janke Tarno er begge aktive i klimaaktionerne med Fridays For Future Roskilde. I disse dog forhåbentlig aftagende coronatider planlægger de en symbolsk klimastrejke på Stændertorvet på Grundlovsdag 5. juni fra kl. 10-17.- I stedet for at møde op, stiller vi en masse sko på Stændertorvet, hvor vi plejer at strejke, forklarer Agnes Eskerod Bønløkke Olsen.

Vi er her stadig

Skoene til formålet samler de ind på deres friskole og ved infostanderen foran Byens hus på Stændertorvet, hvor alle er velkomne til at deponere deres aflagte fodtøj. Man kan også møde op på Grundlovsdag og ved den lejlighed stille sko på torvet som et bidrag til aktionen.
- Vi må jo ikke mødes så mange som vi gerne vil, så skoene er et symbol på, at vi stadig er her. De repræsenterer dem, der kunne have været til stede, forklarer den unge aktivist.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk