2. december 2020
Den nye ledelse i Vor Frue IF starter en række aktiviteter for både børn og voksne.
Den nye ledelse i Vor Frue IF starter en række aktiviteter for både børn og voksne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stigende interesse for Vor Frue IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stigende interesse for Vor Frue IF
Roskilde Avis - 14. august 2020 kl. 17:28
Af Foto: Anette Gundlach

For kort tid siden bragte Roskilde Avis en artikel om Vor Frue Idrætsforening, hvor en ny bestyrelse nu var gået i gang med arbejdet efter flere år med faldende medlemstal.

Kun en måned senere kan den nye bestyrelse, der består af Camilla Baymler, Louise La Cour Reeves, Nicklas Fallesen og Thomas Østergaard Bagge, berette om, at medlemstallet nu allerede er steget med 10 pct.

- Jeg synes, det er fantastisk, at vi i løbet af så kort tid har fået sådan en fremgang - vel og mærke i en sommerperiode, hvor de fleste holder ferie, siger formanden Nicklas Fallesen.

Inden for den sidste måneds tid har klubben startet et løbehold, cykelhold, børnefodbold for 4-6 år, cross fit samt ugentlige vandreture med start- og slut i Vor Frue.

I weekenden foregik den årlige sommerfest, hvor der blandt andet kan dystes i 5-kamp og forskellige sportsgrene kan afprøves.

Interessen er nu så stor fra byens borgere, at bestyrelsen arbejder hårdt på at starte nye aktiviteter.

- Vi forsøger på nuværende tidspunkt at finde instruktører og trænere til minimum fire nye sportsgrene, dansehold, børnefodbold, svømning og babyrytmik, fortæller Camilla Baymler.

- Vi har desuden fået en aftale hos Maglegårdsbadet inde i Roskilde og kan starte et svømmehold i Vor Frue IF. Nu mangler vi kun at finde den rigtige svømmeinstruktør/livredder, fortæller Louise La Cour Reeves.

Thomas Østergaard Bagge kan berette om, hvordan en af de lokale med børn i Børnehuset Spiloppen samt på byens skole, hjælper idrætsforeningen med en ny, flot og tidssvarende hjemmeside, som vi glæder os meget til at vise frem.

Bestyrelsen arbejder netop i øjeblikket med at færdiggøre det nye efterårsprogram med alle idrætsforeningens aktiviteter, som har sæsonstart i september måned.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk