7. august 2020
Hver lørdag klokken 16 er der klassisk koncert i Sankt Jørgensbjerg Kirke til og med lørdag 15. august.(Foto: Jan Partoft)
Hver lørdag klokken 16 er der klassisk koncert i Sankt Jørgensbjerg Kirke til og med lørdag 15. august.(Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerkoncerter på Bjerget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerkoncerter på Bjerget
Roskilde Avis - 09. juli 2020 kl. 00:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sankt Jørgensbjerg Kirke byder indenfor til sommerkoncerter hver lørdag klokken 16 frem til og med lørdag 15. august. I løbet af de seks lørdage kommer man godt rundt i den del af den klassiske musik, der er egnet til at spilles i en kirke.

På lørdag 11. juli kan man høre kirkens nye organistvikar Oscar Micaelsson i en triosammenhæng, da han spiller med organist ved Køge kirke Anne Kristine Mathiesen og Sankt Jørgensbjergs egen organist David Lau Magnussen. De tre spiller den første af Johann Sebastian Bachs trippelkoncerter, hvor de fordeler orgel, klaver og cembalo mellem sig.

18. juni giver Oscar Micaelsson sin officielle tiltrædelseskoncert.

25. juni er de igen de tre organister Oscar Micaelsson, Anne Kristine Mathiesen og David Lau Magnussen, der spiller Johann Sebastian Bach. Denne gang er det den anden trippelkoncert.

1. august kan man høre professor i cello Jacob Shaw spille solocello med værker af Degli Antonii, Johann Sebastian Bach og Bacewicz. I programmets sidste stykke får Jacob Shaw selskab af David Lau Magnussen på klaver i et duostykke af Olivier Messiaen.

8. august kommer soloaccordionist Bjarke Mogensen og spiller værker af Domenico Scarlatti, Carl Nielsen, Richard Wagner og egne kompositioner.

15. august afsluttes koncertrækken med en jubilæumskoncert, der markerer at kirkens organist Davis Lau Magnussen har arbejdet som musiker i Den Danske Folkekirke i 20 år. Til koncerten kan man høre en orgelkoncert og musik af danske komponister og Ludwig van Beethoven.

Der er gratis adgang til koncerterne, som varer mellem en halv time og tre kvarter. Kirken er åben for adgang til koncerterne fra klokken 15.30.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk