22. juni 2021
- Det skal da op i forretningen og stå, sagde slagtermester Palle Christensen, da han modtog diplomet. Her overdrager erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensen erkendelsen i slagterbutikken i Støden.
- Det skal da op i forretningen og stå, sagde slagtermester Palle Christensen, da han modtog diplomet. Her overdrager erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensen erkendelsen i slagterbutikken i Støden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagter Frimann indstillet til erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagter Frimann indstillet til erhvervspris
Roskilde Avis - 10. oktober 2018 kl. 00:34
Af Tomas Skov

Den 9. indstilling til Roskildes Erhvervspris gik til Palle Christensen, alias Slagter Frimann i Støden.

- Vi er stolte over det. Vi vandt Slagterprisen sidste år, og nu er vi så indstillet til Roskildes Erhvervspris, siger slagtermesteren, der straks sender æren videre til sine medarbejdere.

- Det er dem, der driver det her. Jeg er bare med på holdet, og mine medarbejdere griber alle de bolde, jeg kaster op i luften, siger Palle Christensen.

Af indstillingen til erhvervsprisen fremgår det blandt andet, at Slagter Frimann er 'dygtig og respektabel, udviklingsorienteret og meget mere end bare en slagter'. Ydermere bliver der lagt vægt på, at man som kunde i butikken får indtryk af et godt arbejdsmiljø med glade medarbejdere.

Med i opløbet
Erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensen glæder sig over, at pilen denne gang peger på en repræsentant fra detailhandlen.

- Det er dejligt, at der denne gang bliver sat lys på detailhandlen, da vi ønsker at sætte lys på det brede erhvervsliv, siger han.

Slagter Frimann er hermed med i opløbet, når den endelige vinder af erhvervsprisen bliver fundet ved nytårskuren på rådhuset først i det nye år. Den heldige vinder får både prisen i form af en skulptur skabt af den lokale billedhugger Søren Schaarup, en middag for seks i middelalderkælderen under Danske Bank, samt, ikke mindst, æren.

De er indstillet til erhvervsprisen:

CP Aps
Dankbar
Aaløse Marketing
Snow Fun

Roskilde Ortoteknik
FysioDanmark

Cornelius Vöge
RTR Gruppen

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk