27. november 2020
Mange har glemt eller mistet ting på festivalen. Nu har de mulighed for at få fat i deres ting igen.
gallery icon

Se billedserie

Mange har glemt eller mistet ting på festivalen. Nu har de mulighed for at få fat i deres ting igen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se hvordan du får fat i hittegods fra festival: 200 glemte mobiler og stakkevis af briller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se hvordan du får fat i hittegods fra festival: 200 glemte mobiler og stakkevis af briller
Opdateret 10. juli 2019 kl. 14:21
Roskilde Avis - 10. juli 2019 kl. 14:17

Onsdag kl. 10.00 ankom en varevogn fuld af hittegods til politistationen i Roskilde. Roskilde Festival er slut, og de glemte sager i ugen løb er nu indsamlet og afleveret til politiet. Politiet har fået utrolig mange personlige effekter, der tilhører gæsterne fra sidste uges festival, og de bliver nu registreret i systemerne, så de er klar til at blive udleveret til rette ejermand.

arrow Læs også: 200 efterladte telefoner er fundet på Roskilde Festival

- Vi har igen i år fået indleveret store poser med nøgler, kasser med briller, omkring 200 mobiltelefoner og mange andre ting, som gæsterne har glemt i sidste uge. Vi håber på, at rigtig mange festivalgængere vil henvende sig til os om deres glemte ting, så vi hurtigst muligt får udleveret effekterne," siger kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Hvad skal du gøre?

Registreringen af tingene vil tage tid, og alle henvendelser om hittegods skal komme ind via mail, for at de hurtigst og lettest kan blive behandlet. Derfor opfordrer Midt- og Vestsjællands Politi til, at man har tålmodighed, hvis man skal have udleveret sine glemte ting.

- Vi har selvfølgelig også fået rigtig mange effekter, hvor der allerede er navn på, så vi selv kan finde ejeren. Efterhånden som disse registreres, vil ejeren få besked i sin e-boks. Det samme gælder telefoner med imei-numre," siger Camilla Schouw Broholm.

Hvis du har mistet dine nøgler eller briller, skal du møde op personligt på politistationen i Roskilde, hvor du har mulighed for at gennemse de indleverede effekter.

Hvis du har mistet andre ting, skal du sende en mail til mvsj-hittegods@politi.dk med eventuelt billede af den mistede ting, en god beskrivelse og eventuelle serienumre, mærke, model mv. Det vil lette sagsbehandlingen.

arrow Dropfodsskinne er festival-hittegodskontorets juvel
09. juli 2019 kl. 04:28 Opdateret: kl. 13:29
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk