19. september 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se fotos: Venner åbner Escape Room i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se fotos: Venner åbner Escape Room i Roskilde
Roskilde Avis - 04. februar 2020 kl. 14:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vennerne Mark Vinther og Palle Rasmussen åbner til foråret RiddleHouse Escape Room i Roskilde under Netto på Holbækvej, selvom adressen er Møllehusvej 1.

Håndværkerne er allerede i gang med maler, hammer og boremaskine, så de tre rum med hver deres oplevelse kan stå klar.

Vennerne åbnede deres første rum i Køge for 10 måneder siden, efterfølgende er det gået stærkt. De har nu 20 ansatte, og regner med at få brug for 10 i Roskilde. Palle har sagt sit job op, mens Mark stadig er på deltid i sit gamle job.

- Det var Mark, der fik ideen til oplevelsesrummene, da han havde prøvet det i forskellige lande. Han spurgte mig, om jeg ville investere i den nye virksomhed, men det ville jeg ikke, siger Palle Rasmussen.

Men efter flere forsøg blev Palle alligevel solgt, og i dag er han glad for, at de sammen gik i gang med deres nye ide.

Tre eventyr

I Roskilde skal der være tre forskellige rum. Et uhyggeligt for folk over 15, et hekserum for familien og et med arkæologi.

I rummet Slaughterhouse er en østeuropæisk læge i praktik på Roskilde Sygehus. Men snart efter begynder unge kvinder at forsvinde i byen. Lægen foretager sine egne makabre eksperimenter i sin fritid. Nu er en af deltagernes veninder forsvundet og hendes telefon er sporet til en kælder i Roskilde.

I rummet The Witch er kongeriget i fare og prinsessen er blevet lagt i en magisk søvn. Kongen har brug for modige eventyrere som kan drage dybt ind i skoven hvor den onde heks bor. Her skal man finde modgiften i heksens hytte inden hun kommer tilbage om 60 minutter.

Det sidste rum hedder, Professor Jones. Her er den verdensberømte arkæolog forsvundet på en ekspedition. Juvelen "Nilens Stjerne" skal udstilles på Nationalmuseet. Men kun professoren ved hvor den er.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk