8. august 2020
Foto: Jan Partoft
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Planke-værk på Stændertorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Planke-værk på Stændertorvet
Roskilde Avis - 09. juli 2020 kl. 14:59
Af Tekst og foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd i sandaler alias Don Gnu slog sig løs på Stændertorvet onsdag eftermiddag til stor fornøjelse for de 100 tilskuere, der havde samlet sig foran Byens hus.

De to sandalklædte mænd klarede sig med få rekvisitter: Deres jakker, en lang og solid planke og nogle af de flasker med håndsprit, der var sat frem til publikum.

Med brug af håndspritten fik forestillingen en slags kommentar til corona-situationen, hvor der bliver afsprittet hænder til enhver lejlighed. De to mænd fik i hver fald sprittet godt af på dem selv, tilskuerne og planken.

Den lange planke blev både brugt til at lave akrobatik med og på og til klassik komedie. Sidstnævnte ved at vise alle de besværligheder, der ved at være to om at manøvrerer brættet rundt.

Teaterstykket var sat i værk af Roskilde Teater. Næste forestilling er onsdag 15. juli klokken 16. Denne gang er det familieteater med Fyr og Flammen, der tager H.C. Andersens eventyr om Kejserens nye klæder under behandling.

Onsdag 22. juli kommer Dansk Rakkerpak med forestillingen Rickshaw.

Der er gratis adgang til Roskilde Teaters gadeforestillinger på Stændertorvet hver onsdag i juli klokken 16. Med den seneste ændring i forsamlingsrestriktionerne er der plads til 100 tilskuere bag indhegningen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk