31. maj 2020
Hotel Scandic med direktør Ole Høgh i spidsen ved Roskilde Ring er en af kædens 17 danske hoteller, der nu lukkes pga. manglende kunder under corona-krisen.
Hotel Scandic med direktør Ole Høgh i spidsen ved Roskilde Ring er en af kædens 17 danske hoteller, der nu lukkes pga. manglende kunder under corona-krisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Scandic lukker i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Scandic lukker i Roskilde
Opdateret 25. marts 2020 kl. 09:51
Roskilde Avis - 25. marts 2020 kl. 09:37
Af Foto: Kim Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hotel Scandic ved Roskilde Ring er blandt de 17 ud af kædens 27 danske hoteller, der nu lukker fra søndag den 29. marts og foreløbig til 14. april pga. manglende besøg under corona-krisen.

Ind til nu er 650 medarbejdere i landet hjemsendt ifølge den aftale, der er indgået mellem arbejdsgiverorganisationen Dansk Erhverv og fagforbundet 3F, som bl.a. organiserer tjenere og kokke.

Derefter overgår de til lønkompensation ifølge den treparts-aftale, der er indgået mellem staten, arbejdsgiverorganisationerne og Fagbevægelsens Hovedorganisation (tidligere LO og FTF).

I forbindelse med hotellukningerne vil i alt 1.250 danske medarbejdere være berørt.

- For os er det afgørende, at vi nu takket være aftalen mellem de tre parter om lønkompensation fra staten kan bevare vore medarbejdere. Vi håber, at man politisk finder endnu flere løsninger, så vi kan bevare vores branche i denne meget kritiske situation, siger kædens direktør, danske direktør Søren Faerber.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk