16. oktober 2018
Gitte Dueholm, leder af Kafé Klaus. (Foto: Per Rudkjøbing)
Gitte Dueholm, leder af Kafé Klaus. (Foto: Per Rudkjøbing)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samler ind til usynlige i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samler ind til usynlige i byen
Roskilde Avis Paperboy - 21. november 2017 kl. 12:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirkens Korshær har landsindsamling søndag 26. november, hvor de penge, der samles ind i Roskilde også går til støttearbejdet lokalt.

De indsamlede midler fra Roskilde vil blandt andet blive brugt til at drive varmestuen Kafé Klaus i Store Højbrøndsstræde 4, som er mødested for en stor del af byens hjemløse og ensomme.

- Selvom Danmark ikke er et u-land, er her mennesker, der lider nød. Måske er de ikke så synlige i Roskilde, men i Kafé Klaus kommer de og får hjælp, siger Gitte Dueholm, der er leder af varmestuen.

- I Roskilde har Kirkens Korshær lavet socialt arbejde siden 1939 - i vores nuværende varmestue siden 1960, så vores lokale forankring og interessen for vores arbejde er stor, oplyser hun.

Kirkens Korshær oplever, at behovet for hjælp bliver større og større i hele Danmark. Der kommer flere og flere hjemløse, flere med psykisk sygdomme og flere udsatte børnefamilier, der mangler både mad og tøj.

Det er stadig muligt at melde sig som indsamler ved landsindsamlingen på danmarkmodfattigdom.dk eller ved at ringe til Kafé Klaus på 4635 5013.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk