4. juni 2020
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samarbejde på rådhuset: Breddam spiller både med røde og blå bolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samarbejde på rådhuset: Breddam spiller både med røde og blå bolde

Roskildes borgmester Tomas Breddam (S) spiller både med røde og blå bolde i forhold til de øvrige partier i byrådet for at få et bredt samarbejde på rådhuset.
For kort tid siden sendte venstrefløjen fra Enhedslisten og SF et brev til den store socialdemokratiske gruppe, der har 15 ud af byrådets i alt 31 medlemmer.
Her klagede de over dårligt samarbejde. De mente, at det når alle socialdemokraterne endelig var blevet enige om et eller andet, havde de alt for svært ved at indgå i en konstruktiv dialog med de øvrige og finde bedre løsninger, når en sag blev diskuteret i et udvalg.

Roskilde Avis - 21. maj 2020 kl. 04:00
Af Foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Imødekommende

Tomas Breddam affejer ikke kritikken, men er imødekommende og vil gerne samarbejde mere. Både med venstrefløjen, der har sikret en socialdemokratisk borgmester, og med den borgerlige fløj, som har været mere eller mindre i opposition.
- Jeg kan ikke afvise, at vi i Socialdemokratiet har været for optaget af at diskutere, hvad vi selv skal mene, siger Breddam.
- Jeg har jævnligt personlige møder med alle de øvrige medlemmer af byrådet, hvor vi får talt tingene igennem.
- Midt indtryk er, at der er en god stemning og vilje til at løse Roskildes problemer i fællesskab, forklarer Tomas Breddam.
tk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk