27. februar 2020
S-ordfører Gitte Kronbak: - Nu skal vi have lavet den svømmehal færdig så billigt og hurtigt som muligt.
S-ordfører Gitte Kronbak: - Nu skal vi have lavet den svømmehal færdig så billigt og hurtigt som muligt.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-ordfører til V-leder: Svømmehal skal være færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-ordfører til V-leder: Svømmehal skal være færdig
Roskilde Avis - 28. januar 2020 kl. 14:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svømmehallen koster kassen, lyder overskriften på et indlæg fra Venstres gruppeformand Jette Tjørnelund i Roskilde Avis den 23. Januar.

Senest har også Socialdemokratiets formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Claus Larsen, udtrykt sin store frustration over de øgede udgifter og ikke mindst forsinkelsen af svømmehallen.

Derfor skal der ikke herske tvivl om, at vi i Socialdemokratiet er både ærgerlige og trætte at den uendelige historie, der tilsyneladende ingen ende vil tage.

Af samme grund er det også vigtigt, at der - som allerede vedtaget af byrådet - laves en grundig evaluering af hele projektet.

Jette Tjørnelund bruger samtidig anledningen til at lange kraftigt ud efter borgmester Tomas Breddam for manglende overblik om økonomi og tidsplan.

Men Jette ved jo godt, at der hele tiden arbejdes i kommunens forvaltning for at give os i byrådet de konkrete oplysninger. Men det er jo også er en svær opgave for administrationen at skulle give løfter i en sag, hvor vilkårene flere gange har ændret sig.

Men jeg kan dog berolige Jette Tjørnelund med, at lige her har vi alle kun interesse, at få det samlede overblik.

Rent gætværk.
Jette Tjørnelund er endnu engang ude i et forsøg på at være spåkone, når hun igen nævner Venstres ønske om en anden placering af svømmehallen som noget, der skulle have sikret os imod de udfordringer vi står i nu.

Jeg synes, vi skal afvente evalueringen af projektet, så vi har noget konkret at forholde os til. Derfor vil jeg heller ikke kaste mig ud i gætterier.

For Socialdemokratiet gælder det nu om at begrænse udgiften til svømmehallen så meget som muligt og sørger for hurtigst muligt at få åbnet svømmehallen til glæde og gavn for vores borgere.

Gitte Kronbak,
Politisk ordfører, for S i Roskilde Byråd.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk