27. maj 2019
Selv om Roskilde allerede har gang i mange byggerier af nye boliger, er der brug for endnu flere, mener Socialdemokratiets ordfører Daniel Prehn.
Selv om Roskilde allerede har gang i mange byggerier af nye boliger, er der brug for endnu flere, mener Socialdemokratiets ordfører Daniel Prehn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildes regeringsparti: Vi må lave flere boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildes regeringsparti: Vi må lave flere boliger
Roskilde Avis Paperboy - 09. august 2018 kl. 15:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes regeringsparti, Socialdemokratiet, der har flertal i byrådet, ønsker i de kommende forhandlinger om kommunens budget for 2019 og i de følgende år at opprioritere byggeriet af nye boliger. Det skal være både almene og andre typer beboelser.

Partiets ordfører Daniel Prehn siger, at selv om der skal foretages nogle besparelser for at få kommunens drift i balance, er det også vigtigt med omprioriteringer for at få råd til flere boliger.

Han peger på de byggerier, der allerede er i gang eller planlagt i Jyllinge, i Trekroner, i Vindinge, i Skousbo ved Viby samt på det gamle skoleslagteri, i Røde Port-projektet og i et nyt stadion.

Samtidig får kommunen også udgifter til de store renoveringer, som er på vej både i Ringparken samt i Rønnebærparken og Æblehaven.

- Jeg er overbevist om, at der i byrådet vil være et bredt flertal for denne politik.

- Roskildes udvikling og f.eks. opretholdelsen af en god handelsby afhænger også af, at flere mennesker får mulighed for at flytte hertil, som der allerede er stor interesse for.

- Derfor må kommunen sørge for små boliger til de unge og billige boliger, så flere får råd til at bo i Roskilde. Så kan vi sikre en by i social balance for alle, mener Daniel Prehn.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk