27. september 2020
Den gamle Roskilde Idrætspark kunne ikke længere godkendes til 1. division, men kan godt bruges i 2. division, hvor FCR nu skal spille. (Arkivfoto: Erling J.)
gallery icon

Se billedserie

Den gamle Roskilde Idrætspark kunne ikke længere godkendes til 1. division, men kan godt bruges i 2. division, hvor FCR nu skal spille. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde satser på helt nyt stadion: Dropper renovering af idrætspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde satser på helt nyt stadion: Dropper renovering af idrætspark
Opdateret 06. august 2020 kl. 11:16
Roskilde Avis - 06. august 2020 kl. 10:54

Roskilde dropper nu ideen om en midlertidig renovering af den gamle idrætspark i Rådmandshaven og satser i stedet på at få et helt nyt stadion samme sted.

Sådan blev indstillingen hos Kultur- og Idrætsudvalget, der nu skal endelig konfirmeres, oplyser udvalgets formand Claus Larsen (S).

Den nye beslutning er en konsekvens af FC Roskildes nedrykning fra 1. division til 2. division øst, hvor der ikke stilles så store krav til forholdene som i landets næstbedste række.

Hvis FC Roskilde havde overlevet i 1. division, havde kommunen en plan klar om at bruge 10 mio. kroner på varme i banen, bedre belysning og kabiner til spillerne ved grønsværen.

I de seneste år har FCR fået dispensation fra Divisionsforeningen til at spille med de hidtidige faciliteter, men denne undtagelse kunne ikke forlænges, lød beskeden.

Spild af penge
- Jeg er meget tilfreds med, at vi nu ikke skal bruge 10 mio. på noget, der vil være spild af penge, siger Claus Larsen, der som udvalgsformand fungerer som 'Roskildes sportsminister'.

Sammen med byrådets flertal satser han fortsat på at få opført et helt nyt og moderne stadion i samarbejde med Svogerslev-bygherren Hans-Bo Hyldig, der er kendt for at kunne klare en række store projekter, f.eks. de mange boliger på det tidligere grøntorv i Valby.

tk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk