25. oktober 2020
Borgmester Tomas Breddam roser Roskildes unge og opfordrer alle indbygerne til at passe ekstra på, så coronaen ikke spreder sig yderligere.
Borgmester Tomas Breddam roser Roskildes unge og opfordrer alle indbygerne til at passe ekstra på, så coronaen ikke spreder sig yderligere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-borgmester: Unge passer på corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-borgmester: Unge passer på corona
Opdateret 27. september 2020 kl. 11:30
Roskilde Avis - 27. september 2020 kl. 11:11

Foto: Anders Ole Olsen
Selv om smittetrykket med corona stadig ligger for højt, er Roskilde-borgmester Tomas Breddam tilfreds med, at kommunens unge passer godt på.

- Vi kan se, at i forhold til andre kommuner, så har Roskildes unge taget advarserne mod farlige fester eller sammenkomster mere alvorligt. De har ikke større smitte med corona end andre aldersgrupper, og det skal de have ros for.

Breddam er i det hele taget glad for, at smitten i kommunen ikke er særlig stor blandt enkelte grupper.

- Hverken når det gælder aldersgrupper eller geografiske områder, har vi oplevet, at bestemte er blevet særligt hårdt ramt i forhold til andre. Det er jo faktisk et godt tegn, at ingen kan pege på særlige grupper og sige, at de fremmer sygdommens udbredelse, mener Tomas Breddam.

Efter Roskilde-borgmesterens opfattelse er der dog stadig brug for en særlig indsats i Roskilde, hvor alle borgere må bidrage ved nøje at følge corona-reglerne:

- Vi ligger under en række kommuner i Hovedstaden, derunder på Vestegnen, men vi er i den øverste ende indenfor Region Sjælland. Vi må fortsat være meget opmærksomme, så sygdommen ikke udbredes yderligere, siger han.

tk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk