7. august 2020
Roskilde-arkitekterne har bl.a. været med til at lave det nye H.C. Andersens Hus i Odense. (Foto: Kengo Kuma Architects and ass.)
gallery icon

Se billedserie

Roskilde-arkitekterne har bl.a. været med til at lave det nye H.C. Andersens Hus i Odense. (Foto: Kengo Kuma Architects and ass.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-arkitekter skærper profilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-arkitekter skærper profilen
Opdateret 02. juli 2020 kl. 09:30
Roskilde Avis - 02. juli 2020 kl. 09:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde-arkitekterne i firmaet Cornelius-Vöge, der holder til i den gamle Maglekilde Maskinfabrik, skærper nu profilen for at leve op til udviklingen indenfor deres branche.

Her er der i de senere år foregået en konsolidering, hvor bl.a. ingeniørfirmaer har opkøbt en række tegnestuer.

- Tiden var inde til at ændre vores strategi. Tegnestuen har fået mange gode kunder og opgaver, hvor vi nu afslutter nu vores del af to store ikon-byggerier.

- Samtidig er en ny ressourcebevidsthed for alvor ved at slå igennem. Den skaber fornyet efterspørgsel efter den enkle og holdbare arkitektur, vi ønsker at stå for, men også efter helt nye innovative produkter, fortæller den ene af partnerne Dan Cornelius.

Roskilde-arkitekterne har deltaget i en række store projekter f.eks. det nye HC Andersens Hus i Odense og Vandkulturhuset på Papirøen i København sammen med japanske Kengo Kuma.

Høj kvalitet
Ejerkredsen består af Dan Cornelius, Nanna Vöge og Søren Harder Nielsen i firmaet, som blev stiftet af de to førstnævnte og beskæftiger 10-15 faste medarbejdere samt arkitektstuderende.

Arkitektfirmaet ønsker ikke at konkurrere med ingeniører, men vil i stedet tilbyde en samlet løsning gennem samarbejder med ingeniører og andre rådgivningsfirmaer, som tegnestuen har tillid til og kender kvaliteten hos.

- Man skal altid tage opkøb og ændringer i markedet alvorligt. Men vi lader os ikke rive med.

- I stedet zoomer vi ud og vil udnytte forandringerne til en konkurrencefordel. Vi oplever en fortsat efterspørgsel efter den rent arkitektfaglige leverance, og reaktionen fra vores faste kunder er, at de ser fordele ved, at vi er tæt på deres projekt i hele processen, siger Dan Cornelius.

css

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk