25. september 2020
Direktør for Teknisk Skole i Roskilde Jesper Østrup (tv.) sammen med Karolina E. Osipowska fra COCONF samt formanden for byrådets klima og miljøudvalg Karim Arfaoui.
gallery icon

Se billedserie

Direktør for Teknisk Skole i Roskilde Jesper Østrup (tv.) sammen med Karolina E. Osipowska fra COCONF samt formanden for byrådets klima og miljøudvalg Karim Arfaoui.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Tekniske Skole: Finder løsninger for svendeprøver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Tekniske Skole: Finder løsninger for svendeprøver
Opdateret 26. marts 2020 kl. 09:58
Roskilde Avis - 26. marts 2020 kl. 09:42

På Teknisk Skole i Roskilde arbejder man med at finde forskellige løsninger, så forårets svendeprøver kan gennemføres, og de unge blive udlært i deres forskellige fag, fortæller direktør Jesper Østrup.

- Lige i øjeblikket er de unge gartnere på Vilvorde i gang med at afslutte deres uddannelse. Med omfattende sikkerhedsforanstaltninger kan det godt lade sig gøre. F.eks. kommer de ind enkeltvis til opgaverne, selv om det 'bliver lidt bøvlet', forklarer Jesper Østrup.

Fagudvalg styrer
På skolens øvrige håndværker-uddannelser arbejdes med forskellige løsninger, alt efter hvad der er muligt i hvert fag.

- Tilrettelæggelsen af svendeprøverne skal i de enkelte tilfælde godkendes af både Undervisningsministeriet samt de pågældende fagudvalg, der er sammensat af henholdsvis mestre og fagforening indenfor eksempelvis murere eller tømrere.

- Vi skal nok finde løsninger, så de omkring 200 unge håndsværkere her på skolen kan få deres svendeprøve, siger Jesper Østrup.

tk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk