15. december 2017
Turismen kan udvikles meget og give langt større indtægter til Roskilde, hvis kommunen tør investere mere på dette område.

 (Arkivfoto: Erling J.)
Turismen kan udvikles meget og give langt større indtægter til Roskilde, hvis kommunen tør investere mere på dette område. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Råd til enstørre erhvervs-indsats Venstre vil bruge flere penge på turisme og flere job i ny kommunal indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Råd til enstørre erhvervs-indsats Venstre vil bruge flere penge på turisme og flere job i ny kommunal indsats
Roskilde Avis - 20. juli 2017 kl. 00:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi har brug for en større indsats i Roskilde til at få flere turister samt virksomheder med ny job til kommunen.

Sådan forklarer Venstres leder i Roskilde Byråd Bent Jørgensen, at partiet nu sammen med DF har stemt for et forslag om, at kommunen nu selv fra nytår overtager denne indsats, der ellers i de sidste fire år har været udliciteret til foreningen Erhvervsforum som privat aktør.

- For et stykke tid siden modtog kommunen en rapport, der viser, at Roskilde gør alt for lidt på dette område, sammenlignet med andre byer og kommuner på samme størrelse.

- Hvis ikke vi gør noget mere, sakker vi bagud i konkurrencen om at få flere arbejdspladser og indtægter til Roskilde, mener Bent Jørgensen.

- De andre kommuner bruger langt flere penge på at tiltrække både virksomheder og turister, der kan give gode indtægter i fremtiden. Derfor vil det gå ud over vores velstand og velfærd i Roskilde, hvis vi ikke gør mere, siger Bent Jørgensen.

Kommunal afdeling
Med beslutningen skal kommunen nu oprette en ny afdeling, der kan tage sig af erhvervsfremme og selv drive turistkontoret - eventuelt ved at overtage de nuværende ansatte i forbindelse med en virksomheds-overdragelse.

- Efter sommerferien må byrådets partier sætte sig sammen og finde en løsning. Vi har jo ikke alt for meget tid, når en ny organisation skal kunne fungere efter nytår, siger Bent Jørgensen.

tk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk