3. juni 2020
Roskildes torvedage kan nu genåbne i den kommende uge til stor glæde for mange indbyggere, efter at politiet har ændret forholdsordre.
Roskildes torvedage kan nu genåbne i den kommende uge til stor glæde for mange indbyggere, efter at politiet har ændret forholdsordre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi ændrer ordre:Torvedage genåbner på torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi ændrer ordre:Torvedage genåbner på torv
Roskilde Avis - 04. april 2020 kl. 00:57
Af Foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes torvedage kan nu åbne igen onsdag og lørdag på Stændertorvet i den kommende påskeuge, og mange roskildensere hilser dette lille tegn på en genstart i byen med stor tilfredshed.

Kommunen, der har ansvaret for torvet, fik fredag eftermiddag ny besked fra politiet, om at torvedagene kunne genoptages. Men rent praktisk var det ikke muligt at arrangere det allerede til lørdag den 4. april.

Det var også politimyndigheden, som for halvanden uge siden forbød torvedagene med henvisning til corona-faren. Dengang vakte det stor undren, da udendørs-handel på torvet ikke kan være farligt end indkøb inden døre i supermarkederne, som hele tiden har været tilladt.

- Jeg er under alle omstændigheder glad for, at vi nu kan tage dette lille skridt tilbage til det normale liv i Roskilde, og jeg er sikker på, at mange af borgerne har det på samme måde, siger borgmester Tomas Breddam.

tk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk