31. oktober 2020
Efter et lidt trægt første sæt kom der gang i den i Roskilde Kongescenter efter pausen.
gallery icon

Se billedserie

Efter et lidt trægt første sæt kom der gang i den i Roskilde Kongescenter efter pausen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På stranden med de gamle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På stranden med de gamle

The Beach Boys leverede varen i Roskilde Kongrescenter

Roskilde Avis - 25. juni 2019 kl. 11:30
Af Tomas Skov

Der var naturligvis udsolgt, da legendariske The Beach Boys spillede i Roskilde Kongrescenter torsdag 20. juni. Normalt satser direktør René la Cour Sell på de store populære danske navne - men ind imellem får Roskilde Kongrescenter tilbud fra en anden musikalsk skuffe.

- Det hænder, at vi får vi tilbudt store internationale, men lidt bedagede navne, og det kan jeg da nogle gange godt være lidt nervøs for, tilstår direktøren, som også noterede sig et anderledes sammensat publikum til aftenens koncert.

- Jeg har aldrig set så mange rullestole, gangstativer og krykker til en koncert. Det var nok den højeste gennemsnitsalder, vi har set, fortæller René la Cour Sell.

Spontan dans på scenen

Direktørens nervøsitet for bandets leveringsevne blev delvis sat på prøve i første sæt, hvor tempoet lod lidt tilbage at ønske.

- Men så steg det på alle parametre efter pausen. Så andet sæt var helt uden sammenligning det bedste, fortsætter direktøren.

Klassikere som 'Surfin'', 'Fun, fun, fun', 'California Girls' og 'Good Vibrations' flød fra det aldrende orkester, og en gruppe nyudsprungne studenter, der også havde fundet vej til koncerten, sprang op og dansede rundt på scenen.

- Passende for målgruppen var det jo en siddende koncert, men da de begyndte at danse på scenen, rejste folk sig op og sang med - og pludselig var der simpelthen den fedeste stemning, fortæller René la Cour Sell, som så vidt muligt ser alle koncerter på stedet.

Plads til de store

Efterfølgende har The Beach Boys tilkendegivet, at de var glade for at spille på et professionelt koncertsted, hvor man tager musikken alvorligt, og det glæder naturligvis direktøren, som også noterer sig et samarbejde med Gimle, der kun bliver bedre og bedre.

Roskilde Kongrescenter vil fortsat primært satse på de store, danske navne, men René la Cour Sell vil også i fremtiden tage imod, når de større, udenlandske navne byder sig til.

- Det er ikke nogen god forretning. Men det løber rundt, og det giver os mulighed for at tiltrække nogle kunstnere, der ikke ellers ville være kommet til Roskilde, siger han.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk