18. oktober 2021
Bastian Secher regner med at blive helt klar til OL selv om han er kommet alvorligt til skade i en trafikulykke. Billedet er fra hans tid på Roskilde Katedralskole, hvor han gik som Teamdanmark-elev.(Foto: Jan Partoft)
Bastian Secher regner med at blive helt klar til OL selv om han er kommet alvorligt til skade i en trafikulykke. Billedet er fra hans tid på Roskilde Katedralskole, hvor han gik som Teamdanmark-elev.(Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OL-håb kvæstet i cykelulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OL-håb kvæstet i cykelulykke
Roskilde Avis - 23. april 2020 kl. 00:17

Roskilde-roeren Bastian Secher kom slemt til skade, da han på cykel kørte ind i bil, der svingede ind foran ham. Ulykken skete i begyndelsen af april, da han var på vej til at besøge sine forældre.

arrow Læs også: Roer humper sig tilbage på OL-sporet efter trafikulykke

Bastian Secher har brækket højre lårben, fået brud på seks ribben og venstre arm og punkteret en lunge.

Roeren er en af de fire, der er udset til at bemande herrernes firer uden styrmand til de Olympiske Lege i 2021. De tre øvrige roere i båden er Joachim Sutton, Tobias Kempf og Fred Vystavel.

- Jeg er fuldstændig lænket til stolen i øjeblikket, og der er ikke rigtig noget motion jeg kan lave. Jeg humper lidt rundt på krykker, og kan langsomt begynde at lægge en smule vægt på højre ben, hvor jeg brækkede lårbenet, siger Bastian Secher.

- Jeg er stadig på smertestillende medicin, så jeg kan ikke rigtig føle min arme og ben. Men det går bedre dag for dag. Det vigtige er, jeg har livet i behold og forhåbentlig får jeg ingen mén.

- Lægerne fortalte mig, at hvis jeg ikke havde været så stærkt bygget, kunne jeg have mistet livet, fortæller roeren.

Sebastian Secher kan ikke huske selve uheldet. I det kryds på Roskildevej, hvor uheldet skete, var der tilfældigvis politi på stedet. Politifolkene sørgede for hurtig førstehjælp. Han blev kørt til Rigshospitalet, hvor han blev opereret med det samme.

Roeren regner med at have tid nok til at komme i form til de kommende Olympiske Lege uden at forcere genoptræningen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk