22. oktober 2021
Rundkørslen der forbinder Helligkorsvej, Møllehusvej og Fælledvej var igen mandag stedet, hvor en cyklist blev ramt af en bil. (Modelfoto: Jan Partoft)
Rundkørslen der forbinder Helligkorsvej, Møllehusvej og Fælledvej var igen mandag stedet, hvor en cyklist blev ramt af en bil. (Modelfoto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt uheld i farlig rundkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt uheld i farlig rundkørsel
Roskilde Avis - 23. juni 2020 kl. 14:00

Rundkørslen, der forbinder Helligkorsvej, Møllehusvej og Fælledvej, var igen skueplads for et uheld, hvor en cyklist blev ramt af en bil. Denne gang skete det mandag morgen.

arrow Læs også: Husker du 2019: Farligste rundkørsel: Fare for ulykke fem gange i timen

Cyklisten en 58-årig kvinde fra Roskilde var kommet fra den nordlige del af Møllehusvej og skulle videre ad den sydlige del af Møllehusvej. Men da hun passerede rundkørslens ben, hvor Helligkorsvejs vestlige del støder til, blev hun ramt af en bil, der kørte ind i rundkørslen. Kvinden væltede og efterfølgende blev hun kørt i ambulance til skadstuen i Køge. Her kunne man konstatere, at kvinden var sluppet fra uheldet med knubs.

Bilisten en 41-årig mand kan forvente at høre mere fra politiet, da han er mistænkt for ikke at have holdt sin vigepligt, da han kørte ind i rundkørslen, hvor han overså kvinden på cyklen.

Rundkørslen er ofte ramt af uheld, hvor cyklister eller fodgængere kommer i fare. Roskilde Kommune har gjort flere forsøg på at gøre den mere trafiksikker. Senest ved at indrette bump på vejbanerne ved ind og udkørslerne, hvad der er med til at sænke farten.

ja-

arrow Farligste rundkørsel: Hvem holder tilbage for hvem?
24. oktober 2019 kl. 04:06 Opdateret: kl. 13:46
arrow Farligste rundkørsel sikres med bump
16. oktober 2019 kl. 19:28 Opdateret: kl. 12:25
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk