26. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sundhedsdirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sundhedsdirektør
Roskilde Avis - 05. august 2020 kl. 13:22

Region Sjælland, der bl.a. står for Roskilde Sygehus og de øvrige hospitaler i området, har ansat Mads Ellegaard Christensen som ny direktør for Sundhedsstrategisk Planlægning.

Han kommer fra en stilling som stabschef for Region Hovedstadens Psykiatri og har tidligere været 10 år i Sundhedsstyrelsen.

- Vi får med Mads Ellegaard Christensen en, der kan være med i front, når det gælder et samarbejde om et både mere nært og mere specialiseret sundhedsvæsen, siger regionens administrerende direktør Per Bennetsen, der selv kommer fra Trekroner-kvarteret.

43-årige Mads Ellegaard Christensen er uddannet cand. scient. pol. fra Institut for Statskundskab på universitetet i Aarhus, hvor han også er vokset op.

Karrieren bragte ham hurtigt til København med Rigshospitalet som første stop.

I dag leves familielivet i Tårnby på Amager sammen med ingeniør og gymnasielærer Gitte Ellegaard og deres tre børn. Fritiden bruges bl.a. på motionsfodbold, og så er han ivrig vinterbader.

Første arbejdsdag i Regionshuset i Sorø bliver 17. august 2020, hvor han afløser nuværende direktør Peder Ring, der går på pension med udgangen af august.

Sundhedsstrategisk Planlægning er en afdeling med 60 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden bl.a. sygehusplanlægning, kvalitetsudvikling, sundhedsplatformen, patientsikkerhed, byggerier og lægeuddannelse.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk