16. oktober 2021
Allerede to måneder før forårskurset melder Roskilde Festival Højskole alt udsolgt til de knap hundrede pladser på skolen.
Allerede to måneder før forårskurset melder Roskilde Festival Højskole alt udsolgt til de knap hundrede pladser på skolen.
Foto: DANIEL HJORTH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny højskole melder udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny højskole melder udsolgt

Roskilde Festival Højskole fyldt op med unge fra hele Norden

Opdateret 13. november 2019 kl. 15:59
Roskilde Avis - 13. november 2019 kl. 15:50

Under et år efter åbningen har Roskilde Festival Højskole fyldt forårskurset, der starter 5. januar 2020. Skolen fylder værelserne med 96 elever, der fordeler sig fuldstændig ligeligt mellem kønnene i alderen 18-32 år.

Derudover flytter der 16 amerikanske udvekslingsstuderende ind fra DIS (Study Abroad in Scandinavia) for at sikre et internationalt udsyn i løbet af opholdet.

- Vi formår at tiltrække en virkelig bred gruppe af unge fra hele Danmark, men også elever fra Island, Norge og Sverige, der drømmer om at bygge fællesskaber omkring kultur, almen dannelse og ikke mindst festival, siger kommunikationsmedarbejder på Roskilde Festival Højskole Kirsten Ida Enemark.

Kreativ smeltedigel

Roskilde Festival Højskole har seks hovedfagligheder, der på hver sin måde spiller ind i det store arbejde, der udgør Roskilde Festival.

Samtidig rummer alle fagligheder en alment dannende dimension for højskoleeleverne.

- Vores blandede fagudbud med musik, ledelse, politik, maker, kunst og medier gør højskolen til en helt særlig smeltedigel for kreativ udfoldelse og tværfagligt samarbejde - og det tror jeg i høj grad, at de unge søger i højskolen som skoleform. At vi samtidig ikke har eksaminer eller pensum giver eleverne mulighed for at prøve helt nye ting af i et trygt rum, fortæller kommunikationsansvarlig Aske Erbs Ørbæk, der har været med på højskolens rejse helt fra den spæde begyndelse.

ROFH
Roskilde Festival Højskole er Danmarks første nybyggede almene højskole i 50 år

Skolen ligger i den kreative bydel Musicon i Roskilde og åbnede officielt 6. jan. 2019

Et højskoleophold på højskolen varer mellem 3 og 10 måneder

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk