20. januar 2019
Sporten føler sig ofte forfordelt sammenlignet med de kommercielle aktiviterer i Roskilde Kongres og Idrætscenter - Bauhaus Arena.
gallery icon

Se billedserie

Sporten føler sig ofte forfordelt sammenlignet med de kommercielle aktiviterer i Roskilde Kongres og Idrætscenter - Bauhaus Arena.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand ønsker at få: Bedre plads til sport i hallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand ønsker at få: Bedre plads til sport i hallerne
Roskilde Avis Paperboy - 12. januar 2018 kl. 00:25
Af Arkivfoto: Erling J.
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byrådsmedlem Gitte Kronbak (S), der er ny formand for Roskilde-hallernes bestyrelse, ønsker at få bedre plads til sporten i det store kompleks ved Møllehusvej.

- Jeg mener, vi skal have en debat i bestyrelsen, om der er en rigtig balance mellem den plads, der tildeles idrætten og de kommercielle aktiviteter, siger hun.

- Roskilde har jo investeret stort senest med hal D for at give plads til ikke mindst de mange børn og unge, der gerne vil dyrke idræt.

- På den anden side ved jeg også godt, at Roskilde-hallerne har brug for de kommercielle arrangementer som messer og møde, hvis der skal skaffes indtægter, så det hele kan fungere i det, der officielt hedder Roskilde Kongres og Idrætscenter - Bauhaus Arena.

- Men jeg synes altså, vi har brug for en overordnet diskussion om, hvad Roskilde-hallerne egentlig skal bruges til. Det må vi diskutere med brugerne, siger Gitte Kronbak.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk