26. januar 2020
Roskilde Festival Højskole lagde rum til arrangementet Norden Synger Sammen i anledning af foreningens 100 års jubilæum.(Foto: Bent Bardtrum)
Roskilde Festival Højskole lagde rum til arrangementet Norden Synger Sammen i anledning af foreningens 100 års jubilæum.(Foto: Bent Bardtrum)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordisk fællessang på Festival Højskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordisk fællessang på Festival Højskolen
Roskilde Avis - 11. september 2019 kl. 09:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

55 sangglade roskildensere var mødt op på Roskilde Festival Højskole, for at være med til at synge fællessang sammen med folk fra resten af Norden. Det skete i forbindelse med en stor korkoncert fra Århus Festuge, der blev sendt direkte.

- Det var en meget speciel oplevelse da vi vidste, at man rundt om i alle de nordiske lande også sang med på samme tid og under ledelse af dirigenten fra Århus, siger Conny E. Pedersen fra den lokale afdeling af Foreningen Norden.

Der blev sunget med på sangene 'Kringsat af fiender', 'Vem kan segla förutan vind' og 'I skovens dybe stille ro'. Inden koncerten fra Århus var gået i gang, havde deltagerne på Roskilde Festival Højskole øvet sangene under ledelse af Olivia fra Roskilde Musiske Skole.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk