22. oktober 2020
Chefen for Roskilde Museum og de tilknyttede udstillingssteder Morten Thomsen Højsgaard har sammen med de ansatte i koncernen forberedt sig på de nye corona-regler.
Chefen for Roskilde Museum og de tilknyttede udstillingssteder Morten Thomsen Højsgaard har sammen med de ansatte i koncernen forberedt sig på de nye corona-regler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Museumschefen: Sådan klarer ROMU corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Museumschefen: Sådan klarer ROMU corona
Opdateret 21. september 2020 kl. 16:34
Roskilde Avis - 21. september 2020 kl. 16:23

- For gæsterne er det er fortsat trygt og sikkert at gå på museum, forklarer direktør for museums-organisationen Morten Thomsen Højsgaard, der sammen med sine medarbejdere allerede har tilpasset sig et efterår med skærpede krav som følge coronaens spredning i samfundet

- Vore gæster i Roskilde, Lejre og Frederikssund vil kun bemærke ganske få forskelle at bemærke, idet vi har allerede forberedt en situation med ekstra sikkerhed for publikum.

Alle besøgssteder har åbent som hidtil, og der er håndsprit ved alle indgange, afskærmningsglas ved kasserne, skiltning om afstand og tydelige regler om det maksimale antal gæster sted for sted og rum for rum.

- Heldigvis er der god plads i vore udstillinger med over 10.000 kvadratmeter fordelt på en halv snes lokaliteter. Så selv ikke under de allerstørste dage med rekord mange gæster i sommer, nåede vi op til grænserne. Derfor er det fortsat trygt og sikkert at gå på museum og få sig en kulturhistorisk oplevelse.

Når der holdes særskilte arrangementer, foredrag, historiske vandringer, rundvisninger eller omvisninger er reglerne dog skærpet. Der er altid tilmelding, også ved gratis arrangementer.

Tilmelding foregår online som regel via tjenesten billetto.dk.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk