13. december 2018
- Roskildes historie og planlægning imponerer mig, siger den nye udfordrer til at blive socialdemokratisk folketingskandidat.
- Roskildes historie og planlægning imponerer mig, siger den nye udfordrer til at blive socialdemokratisk folketingskandidat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Modkandidat til Mette på banen - tidligere soldat stiller op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Modkandidat til Mette på banen - tidligere soldat stiller op
Opdateret 12. marts 2018 kl. 20:14
Roskilde Avis Paperboy - 12. marts 2018 kl. 19:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag aften kort før fristen udløb havde den 37-årige Niels Jespersen meldt sig som modkandidat til Mette Gjerskov for i fremtiden at repræsentere Socialdemokratiet i Roskilde på Christiansborg.

arrow Læs også: Urafstemning om S: Kredsformand står bag Gjerskov

Han kommer oprindelig fra Holstebro og bor i øjeblikket i København, men er parat til straks at rykke til Roskilde, hvis han skulle blive opstillet.

Niels Jespersen har været i DSU sammen med Roskildes borgmester Joy Mogensen og har siden haft en meget alsidig karriere.

Først var han tilidsmand i det daværende SID og nåede bl.a. at undervise på Vilvorde, som er den grønne afdeling af Roskilde Tekniske Skole.

Siden blev han professionel soldat og udsendt til Afghanistan, mens han også var tillidsrepræsentant for konstablerne.

Bagefter læste han til cand. mag i Historie og Samfundsfag, og på det seneste har han arbejdet som analytiker i Forsvaret.

- Jeg er ofte kommet i Roskilde og er imponeret af byens fantastiske historie. Samtidig er det en meget velplanlagt by, hvor tingene faktisk fungerer, og forskellige mennesker kan leve mellem hinanden. Det er en by, som lægger vægt på fællesskab, og derfor kunne jeg godt tænke mig at repræsentere den i Folketinget, siger han.

- Med Mette Frederiksen i spidsen er Socialdemokratiet inde på det helt rette spor. Roskilde Kommune med dygtige og sympatiske Joy Mogensen som borgmester er lige så godt kørende.

- Joy og Mette har gang i et politisk projekt, som jeg tror på og som jeg vil elske at blive en del af.

- Roskilde har brug for en stærk stemme og jeg er klar til at kæmpe for frihed, lighed og Roskilde. Man kan ikke bare nøjes med at stå for noget, man må også gøre noget, siger Niels Jespersen.

tk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk