24. februar 2020
Lisbeth Zornig Andersen kender kun alt for godt til voksnes overgreb fra sin egen barndom.
gallery icon

Se billedserie

Lisbeth Zornig Andersen kender kun alt for godt til voksnes overgreb fra sin egen barndom.
Foto: Klaus Vedfelt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lisbeth Zornig Andersen taler om: Omsorg for barndommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lisbeth Zornig Andersen taler om: Omsorg for barndommen
Roskilde Avis - 29. januar 2020 kl. 00:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Domsogns Menighedspleje er gået sammen med Red Barnet Roskilde om at markere Diakoniens Dag. Det sker søndag 2. februar i Konventhuset.

Her vil formanden for Menighedsplejen Ane LaBranche og Paul Kofoed Christiansen sammen med Mette Truesen og Torben Stevold fra Red Barnet Roskilde fortælle om, hvilke arbejder de er i færd med, der kan støtte udsatte unge og børn i Roskilde.

For eksempel har menighedsplejen flere initiativer i gang, hvor børn og unge får hjælp med det svære i livet. Det er sorggrupper hvor børn og unge kan møde andre i samme alder, der har mistet et nært familiemedlem og udflugter i ferierne for børn, hvis mor eller far ikke har økonomisk mulighed for at holde ferie hjemmefra.

Inden de fire får lov til at overtage ordet har Lisbeth Zornig Andersen fortalt om arbejdet med udsatte børn og unge. Hun kender selv problemerne med overgreb og svigt fra de voksne, som børn og unge kan have. Det gør hun fra sin egen opvækst. Hun fortæller også om, hvordan hun selv fik kræfterne til at få en universitetsuddannelse og komme videre i gode job.

Arrangementet i Konventhuset begynder klokken 12. Hvis man deltager i højmessen klokken 10 i Domkirken kan man efterfølgende deltage i en brunch i Konventhuset klokken 11.30. Hele arrangementet slutter klokken 14. Det er gratis at være med.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk