23. september 2020
Den Uafhængige Politiklagemyndighed har undersøger en episode i Randers, hvor en mand mistede livet i politiets varetægt.
gallery icon

Se billedserie

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har undersøger en episode i Randers, hvor en mand mistede livet i politiets varetægt.
Foto: Free/Pressefoto Rigspolitiet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læser-reaktioner på charmør-bedragere:Flere snydt i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læser-reaktioner på charmør-bedragere:Flere snydt i Roskilde
Roskilde Avis - 05. oktober 2017 kl. 12:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Avis har fået mange reaktioner og et par henvendelser, efter at avisen har bragt artiklen om en ung kvinde, der fik stjålet 450.000 kroner fra sin konto af en ung mand fra Roskilde.

arrow Læs også: Snyd for over 1,6 mio. kroner

Imens efterforsker politiet sagerne, der hober sig op på stationen.

Flere læsere har fortalt, at de eller deres børn også har været udsat for at blive taget ved næsten af en lokal bedrager, der render frit rundt i deres område.

De blev narret til at give deres personlige oplysninger fra sig til den unge mand.

Ofrene siger, at han enten efterfølgende stjal flere tusinde kroner fra deres konti eller oprettede flere mobiler til flere tusinde kroner i deres navne.

Tyverierne er meldt til politiet, har ofrene fortalt til Roskilde Avis.

To unge mænd fra Roskilde var på et tidspunkt efterlyst, da politiet mistænkte dem for at bedrage svage personer. De er ikke efterlyst længere.

En af de unge mænd stod efterfølgende anonymt frem i avisen.

Han var træt af at blive mistænkt for at være gerningsmanden, når han nu ikke længere var efterlyst og stadig kunne gå frit rundt i byen.

Det har fået en lang række læsere til at komme med kommentarer på Roskilde Avis' Facebook-side. Nogle af dem kan læses her.

Læsernes mening
Else: For H...... hvor langt kan man da synke. Fang det svin, eller to lyder det til der er 'i gang' med den forretning. FØJ FØJ FØJ. Stakkels pige og hendes forældre, og hvem det ellers er gået ud over.

Jeanette: Hvis billedet har været frigivet før er der vel ikke noget til hinder for at bringe det igen så man kan kontakte politiet hvis man ser ham.

Peder: Hvor usselt et menneske kan man være.

Anita: Man behøver ikke at være uskyldig, fordi politiet ikke har nok beviser til en retsag.

Onsens: Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes du "Omar" er komplet tåbelig...Jeg er ret så imponeret over, at DU føler dig truffet og har et behov for, at fortælle, at det bestemt ikke er dig der har taget røven gevaldigt på den unge pige. Er dit navn overhovedet nævnt i artiklen ? Jeg synes det vil være på sin plads, at du får taget et billede og får det i avisen. Det vil give mere mening. Så kan vi alle i Roskilde skamme os over vi kører hetz mod dig - for det er jo ikke dig, siger du. Så stå dog frem !!!

Kirsten: Det er mig en gåde hvorfor han ikke for længst er bag lås og slå da det ABSOLUT ikke er første gang han udnytter, stjæler og truer svage personer.

Politiet har endda haft ham inde men måtte løslade ham pga manglende beviser hvilket jeg heller ikke forstår.

Karina: Sørgeligt at man er så latterlig ubegavet, at man ikke kan finde ud af at tjene sine egne penge og er nød til at stjæle fra andre. Hvor må det være røvtur at være så uintelligent.

arrow Mistænkt for charmør-bedrageri frikendt for trusler med pistol
14. december 2017 kl. 06:21 Opdateret: kl. 15:45
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk