22. oktober 2018
En knivrøver slog til mod en fodgænger ved Circle K's udkørsen mod Havsteens vej natten mellem 15. og 16. november. (Foto: Jan Partoft)
En knivrøver slog til mod en fodgænger ved Circle K's udkørsen mod Havsteens vej natten mellem 15. og 16. november. (Foto: Jan Partoft)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knivrøver på Havsteensvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knivrøver på Havsteensvej
Roskilde Avis Paperboy - 16. november 2017 kl. 10:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten mellem onsdag og torsdag blev en 31-årig udsat for et røveri på Havsteensvej. Han blev truet med en kniv af en maskeret mand, der forlangte hans værdier.

arrow Læs også: Hold jer fra mine valgplakater - Det er ufint og mod ytringsfriheden at fjerne dem, siger Karsten Lorentzen (DF)

Den 31-årige sagde, at han ikke havde nogle værdier på sig. Røveren klappede på hans tøj for at tjekke om der var noget i lommerne. Det var ikke tilfældet. Røveren stak af i retning mod Maglegårdsvej, og den 31 årige i modsat retning mod Rabalderstræde.

Røveriet fandt sted ved udkørslen fra bagsiden af Cirkle K-tanken på Søndre Ringvej mellem klokken halv et og kvart i et. Røveren beskrives som mand, ikke etnisk dansk af udseende, 20-25 år, 170 cm høj, spinkel kropsbygning. Han var klædt i mørk hættetrøje, hvor hætten var trukket op over hovedet. Underansigtet var skjult af en form for maskering, så det kun var øjnene, der var synlige. Røveren bar kniven i venstre hånd. Knivsbladet var cirka 12 cm. Røveren talte dansk med accent.

Har man set noget eller nogen i området, der kan forbindes med røveriet, vil politiet gerne have et tip på telefon 114.

ja-

arrow Diskret lommetyv på RO's Torv
16. november 2017 kl. 14:52 Opdateret: kl. 14:52
arrow Tasketyv på Garbos
16. november 2017 kl. 14:50 Opdateret: kl. 14:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk