21. november 2017
Maleren Eliana Ramirez, hvis billede er i baggrunden, fotografen Nataly Dauer og designer Natallia Larsen er tre af de syv, der udstiller på Kunstsmedjen på Musicon.
Maleren Eliana Ramirez, hvis billede er i baggrunden, fotografen Nataly Dauer og designer Natallia Larsen er tre af de syv, der udstiller på Kunstsmedjen på Musicon.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærlighedens mange sprog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærlighedens mange sprog
Roskilde Avis - 21. april 2017 kl. 05:18
Af Tekst og foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kærlighed er en glæde alle mennesker deler, men måden man viser og omtaler den på, kan være forskellig alt efter. fra hvor i verden man kommer.

Syv kvinder er gået sammen om at vise den kunst, de laver om kærlighed, og det gør de i Kunstsmedjen på Musicon. De syv kommer fra Hviderusland, Rusland, Colombia og Nicaragua. Ideen til udstillingen har Natallia Larsen fra Hviderusland fået.

- Jeg var på et tidspunkt til en workshop her på Kunstsmedjen, og jeg fandt ud af, at her er en rigtig god stemning, og at jeg gerne ville lave noget her, siger hun.

Natallia Larsen er selv tøjdesigner med stor vægt på genbrugsstof og -materialer. Med til udstillingen har hun fået maleren Eliana Ramirez fra Columbia, fotografen Nataly Dauer fra Rusland, Maria Elena Smith fra Nicaragua og de tre russere Iana Olsen Morgunova, Anna Strauning og Xenia Michaelsen.

Udstillingen har fået titlen 'Det så'n man staver Kærlighed', den har fernisering lørdag 22. april fra klokken 13 til 16. Her bliver der også budt på musik fra en russisk jazzkvartet og russisk mad og drikke. Udstillilngen vises til torsdag 11. maj.

Kunstsmedjen finder man på Bagtæppet 8 på Musicon.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk