11. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærlighed til din bil mens du shopper: Bilvasken Car Love er åbnet på RO's Torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærlighed til din bil mens du shopper: Bilvasken Car Love er åbnet på RO's Torv
Roskilde Avis - 06. juli 2020 kl. 00:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Car Love bilvask er netop åbnet på RO's Torv. Du finder bilvasken i centrets P-hus ved Øst-indkørslen, og her har du mulighed for at aflevere din bil og få den rengjort, mens du shopper, går i biografen og klarer dine daglige gøremål.

-Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en ny mulighed her på RO's Torv, nemlig Car Love, som netop er åbnet i vores parkeringshus. Med Car Love har man mulighed for at slå to fluer med ét smæk, og få rengjort bilen, mens man handler, siger centerchef Lisbeth Wilstrup.

Kærlig håndvask

-Det er nogle meget dygtige folk, som står bag konceptet. De tilbyder kvalitets vask- og rengøring af din bil, mens du handler. Deres produkter er miljøvenlige, og så er de meget grundige i deres arbejde, så vores kunder kan trygt aflevere bilen hos dem, fortæller hun.

Hos Car Love bliver din bil håndvasket med kærlighed, mens du kan bruge din tid til de mange andre gøremål i både hverdagen og weekenden. Og så er produkterne der bruges tilmed miljøvenlige, så man ikke skader miljøet i processen.

Det er nemt, og der er flere forskellige behandlinger til din bil, som du kan vælge imellem. Se mere på rostorv.dk om konceptet, og få et godt åbningstilbud.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk