27. maj 2020
Jette Tjørnelund (V) ønsker en analyse af konsekvenserne, før Roskilde nu genopretter sit selvstændige brandvæsen.
Jette Tjørnelund (V) ønsker en analyse af konsekvenserne, før Roskilde nu genopretter sit selvstændige brandvæsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jette Tjørnelund (V): Hold hovedet koldt med brandvæsenet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jette Tjørnelund (V): Hold hovedet koldt med brandvæsenet
Roskilde Avis - 03. december 2018 kl. 15:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Roskilde skal holde hovedet koldt og i hvert fald ikke hælde mere benzin på bålet i balladen om kommunens fremtidige brandvæsen.

arrow Læs også: Kommentar om brandvæsenet: Falske fusions-fordele fra et skrivebord

Sådan siger Venstres leder i byrådet Jette Tjørnelund, efter at Østsjællands Beredskab med syv andre kommuner er ved at gå op i røg, og blandt andet Enhedslisten i Roskilde har opfordret til at få genoprettet Roskilde Brandvæsen.

- Efter min opfattelse bør Roskilde ikke foretage sig noget overilet i denne sag. Selv om de andre måske nu er på vej ud, vil det være mest fornuftigt at sidde roligt tilbage.

- Under alle omstændigheder er Roskilde stor nok til at kunne drive sit eget beredskab på en fornuftig måde. Men vi bør undersøge alle muligheder først, siger Jette Tjørnelund.

Hun har nu bedt borgmesteren sørge for, at kommunens forvaltning laver en analyse af, hvilke konsekvenser de forskellige løsninger vil få for Roskilde.

Opgaven er altid at sikre det bedst mulige beredskab for borgerne til en fornuftig pris. Vi forventer som borgere, at beredskabet står der, når det brænder.

- Så skal vi også som byråd også stå vagt om stabiliteten, når det brænder på for beredskabet. Det har vores dygtige brandfolk brug for, siger Jette Tjørnelund.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk