15. januar 2021
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jagt på hashsælgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jagt på hashsælgere
Roskilde Avis - 30. juni 2020 kl. 15:39

Fredag var politiet på jagt efter hashsælgere og køberne af stoffet. Aktionen gik i gang i et skur på Parkvænget, hvor der lugtede kraftigt af hash.

Her blev en 24-årig mand fra Kirke-Hyllinge kontrolleret, da han viste tydelige nervøse tegn. Han havde da også god grund til at være nervøs, da han var i besiddelse af 26 små poser med 1,2 gram hash i hver og et mindre kontantbeløb. Hash og penge blev beslaglagt. Efter at den 24-årige var blevet afhørt, blev han sat fri.

Fulgte efter
Politifolkene havde dog ikke i sinde at slippe ham af syne, da han var mistænkt for at ville fortsætte med at sælge hash. Det betød at den 24-årige fik en diskret skygge med sig rundt i byen.

Indsatsen gav resultater. En 25-årig kvinde fra Roskilde, havde ganske kort kontakt med den 24-årige i en restaurant. Hun blev efterfølgende stoppet af politiet og tjekket for besiddelse af hash. Hun havde fem poser med cirka seks gram hash i alt. De blev beslaglagt, og kvinden blev sigtet for narkobesiddelse.

Senere på dagen var den 24-årige passager i en bil på Holbækvej. Da han så en politibil, der ville stoppe den bil han var passager i, smed han noget ud af vinduet. Det viste sig at være 17 små poser med hash. Da den 24-årige blev anholdt, havde han igen et mindre kontantbeløb på sig.

På hotel
Bilen, han havde været passager i, var ført af en 24-årig mand fra Roskilde. Chauffør og bil blev grundigt tjekket, hvad der gav et spor videre til et værelse på et af byens hoteller. Her fandt politifolkene en 37-årig kvinde fra Roskilde, der var i besiddelse af cirka 260 gram hash, en flaske GHB, cirka tre gram amfetamin, metadonpiller og en mobiltelefon. Alt blev beslaglagt. Kvinden blev løsladt senere på aftenen.

Den 24-årige mand fra Kirke-Hyllinge blev på grund af de mange sager og lignende tidligere sager fremstillet i et grundlovsforhør. Her blev han varetægtsfængslet til 16. juli. Den 24-årige var ikke enig i den kendelse, så han kærede varetægtsfængslingen. Det er nu op til Østre Landsret at tage stilling i sagen.

Endnu en sælger
Sent mandag aften blev endnu en hashsælger anholdt. Det skete i Jernbanegade, hvor politiet var tilkaldt, da tre fulde mænd var i gang med et højlydt skænderi, som så ud til at kunne udvikle sig til et regulært slagsmål.

Den ene af mændene, der er 24 år og fra Roskilde, var i besiddelse af 30 gram hash, en vægt, pølsemandsposer og nogle kontanter. Sidstnævnte mente politifolkene stammede fra narkohandel, hvad der betød, at de blev beslaglagt sammen med hash og de øvrige effekter. Den 24-årige er nu sigtet for narkohandel og -besiddelse. Alle tre mænd blev efterfølgende sendt i hver sin retning, så natteroen blev genoprettet.

ja-

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk