4. juni 2020
Muligheden for at mødes til lektiehjælp er væk i øjeblikket. I stedet for kan man søge hjælp på www.webmatlive.dk.
(Arkivfoto: Jan Partoft)
Muligheden for at mødes til lektiehjælp er væk i øjeblikket. I stedet for kan man søge hjælp på www.webmatlive.dk. (Arkivfoto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp til de svære tal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp til de svære tal
Roskilde Avis - 16. april 2020 kl. 12:47
Af Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke svært at regne ud, at lektiecafeerne er lukket ned sammen med uddannelsesinstitutionerne i denne tid. Men der skal stadig afleveres matematikopgaver, og det er der flere gymnasieelever der har svært ved at finde hjælp til lektierne.

Matematikcenter, der normalt har lektiecafe i Roskilde, satser nu på at hjælpe via nettet på hjemmesiden www.webmatlive.dk.

Matematikcenter er en organisation af frivillige, der tilbyder gratis lektiehjælp i matematik til unge i 7. klasse op til A-niveau i matematik. Organisationen har fået støtte af Tuborgfondet og Augustinusfonden til at øge hjælpen via nettet.

- Matematik er et af de fag, som mange forældre har svært ved at hjælpe med., siger Bolette Møller Jensen, der er sekretariatsleder i Matematikcenter.

- Allerede i de ældste klasser i folkeskolen ser vi, at nogle forældre har svært ved at hjælpe med lektierne derhjemme. Så med nedlukningen af skolerne, er der et større behov for hjælp.

- Det ser vi som vores ansvar at give. Både i den nuværende situation men også fremadrettet, som vi altid har gjort. Og så skal det selvfølgelig være gratis, så også unge fra familier med begrænsede ressourcer får de samme muligheder for hjælp som deres klassekammerater, siger Bolette Møller Jensen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk