24. september 2020
Selv om Frivilligcentret i Jernbanegade også ligger stille under coronaen, prøver foreningen bag at koordinere initiativer, der kan hjælpe isolerede roskildensere.
Selv om Frivilligcentret i Jernbanegade også ligger stille under coronaen, prøver foreningen bag at koordinere initiativer, der kan hjælpe isolerede roskildensere.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp fra Frivilligcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp fra Frivilligcenter
Opdateret 26. marts 2020 kl. 11:00
Roskilde Avis - 26. marts 2020 kl. 10:50
Af Foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes Frivilligcenter, der har hjemme i det gamle tinghus ved Jenbanegade, er nu lukket under corona-krisen, men har lavet en liste over initiativer fra forskellige frivillige og sociale foreninger, der hjælper folk hjemme.

Hjemmekarantæne og isolation kan være en udfordring for borgerne, og derfor tilbyde sociale ildsjæle en hjælpende hånd dem, som bliver inden døre.

På Frivilligcenterets hjemmeside www.frivilligcenter-roskilde.dk/corona. kan interesserede finde en liste med medlemsforeningers nye tiltag, som er lavet for at hjælpe Roskildes borgere bedst muligt gennem denne COVID-19-tid.

- Vi er gået sammen med mange andre frivilligcentre på landsplan med at lave lokallister, så nærhjælpen kan komme ud til dem der har brug for den siger centerleder Michael Riedel.

Interesserede, der gerne vil hjælpe andre Roskilde-borgere kan melde sig gennem https://www.facebook.com/frivilligcenter.roskilde og på Corona-listen på Frivilligcenterets hjemmeside.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk