23. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hf'ere retur på skolebænken hos VUC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hf'ere retur på skolebænken hos VUC Roskilde
Roskilde Avis - 04. juni 2020 kl. 00:25

I dag, onsdag 3. juni, havde førsteårseleverne i F-klassen hos VUC Roskilde første skoledag efter den store coronanedlukning.

Det var en dag med både glæde og bekymring fortæller nogle af eleverne fra klassen. De føler stadig bekymring over Corona og smittefare, hvis mange er samlet i for lang tid. Derfor er de også enige om, at de ikke ønsker at starte op på fuld tid igen før til august.

De fire på billedet har også en kommentar om, hvordan det har været at arbejde hjemmefra.

- I starten var det svært at finde ud af alt og omstille sig til kun online-undervisning. Så gik det lidt bedre, fortæller Bobby. Men han har også haft et grundlag for at forstå, hvorfor det har været nødvendigt med den store nedlukning.

- Jeg har været bekymret for min nærmeste familie, da min søster er ekstra udsat. Jeg har tænkt meget på, hvordan hun klarede denne coronatid, siger Bobby, der bor med sin kæreste.

Nedlukningen skete hurtigt, så hverken elever, lærer og administrationen hos VUC Roskilde var ikke forberedt på at al undervisning skulle ske som fjernundervisning.

- Lærerne var ret hurtige til at omstille undervisningen online. Det har fungeret ret godt. Man kan mærke, at Hf og VUC Roskilde er vant til E-learning. Så det har været en fordel, siger Lea.

Den holdning deler klasse kammeraten Line:

- Man kunne ret hurtigt se en plan for undervisningen, siger hun.

- Men det har været svært at arbejde hjemmefra, vi mangler den rigtige undervisning. Det tager meget længere tid at lave opgaverne selv end at kunne få hjælp i skolen.

- Klassen har haft online konferencer med lærerne. Det har været rart, at vi ikke skulle starte lige med det samme, da skolen åbnede. Det er mere trygt at der er åbnet op gradvist, siger Line.

Klassen får kun et par dage sammen, før en alt igen sker hjemmefra. F klassen er i skole de næste par dage og har afslutning med lærerne og klassen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk