2. juni 2020
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hashfangst i Folkeparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hashfangst i Folkeparken
Roskilde Avis - 07. november 2019 kl. 14:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet var ude for at lufte narkohundene i Folkeparken onsdag eftermiddag, som en del af bekæmpelsen af narkosalg i parker og på gaden.

På turen mødte politifolk og hunde en gruppe på fire yngre mænd i nærheden af toiletterne i Folkeparken. Den ene af dem smed noget fra sig, da han opdagede politifolkene. Narkohunden fik snuset sig frem til en cigaretpakke, hvor det oprindelige indhold var erstattet af 40 klumper hash, der gav et udslag på 62,19 gram, da klumperne blev kontrolvejet på politigården.

Manden, der havde smidt cigaretpakken med hashen fra sig blev anholdt. Det var en 21-årig mand fra Roskilde. Da han blev visiteret fandt politifolkene en ulovlig halskniv. Kniv og hash blev beslaglagt.

De tre andre mænd på stedet havde intet ulovligt på sig.

Anklagemyndigheden skønnede efter afhøringen af den 21-årige, at der ikke var grundlag for at sende manden til grundlovsforhør. Han blev efterfølgende løsladt. Sagen kommer på et senere tidspunkt for retten i Roskilde.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk