6. april 2020
Anlægsgartner Thomas Gottlieb kan både glæde sig over endnu en nominering, og at hans virksomhed nu også har fået adresse i Roskilde.
Anlægsgartner Thomas Gottlieb kan både glæde sig over endnu en nominering, og at hans virksomhed nu også har fået adresse i Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gottlieb nomineret til 'Årets Anlægsgartner'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gottlieb nomineret til 'Årets Anlægsgartner'
Roskilde Avis - 18. februar 2020 kl. 00:18
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg startede alene i en kostald for 18 år siden. I dag er vi lidt flere, men vi arbejder med samme ydmyghed. Vi vil gerne have at folk får en god oplevelse, når vi kommer på besøg, siger Thomas Gottlieb, der i dag beskæftiger omkring 80 medarbejdere.

Hans voksende virksomhed har hovedkontor i Skibby, men har i det nye år også åbnet på Søndre Mellemvej i hans hjemby, Roskilde.

Nomineret igen
Og nu er den gal igen for Thomas Gottlieb og hans mange medarbejdere. Han vandt titlen som 'Årets Anlægsgartner' gennem Smiley-ordningen for danske håndværkervirksomheder 'Anmeld Håndværker' i 2017.

Siden blev hans virksomhed nomineret igen i 2018 og 2019, og nu er Anlægsgartner Gottlieb atter nomineret som 'Årets Anlægsgartner' for virksomheder med over ti medarbejdere.

Hermed er Roskildevirksomheden blandt de fem udvalgte af de over 100 anlægsgartnere på landsplan.

Skal vise det
- Det er et skulderklap og en anerkendelse, som jeg straks har givet videre til mine medarbejdere. Jeg er glad for at have dygtige og kompetente medarbejdere ansat, men de behøver ikke gå rundt og fortælle om det. De skal vise det, siger Thomas Gottlieb.

Mens han afventer afgørelsen i april, er Thomas Gottlieb nu ved at etablere virksomheden på Søndre Mellemvej 31.

- Vi har sat en hal op, og der er en kontorpavillon på vej. Vi har hele tiden arbejdet meget i Roskilde, og nu har vi også en adresse her, konstaterer han.

Thomas Gottlieb har en lang række samarbejder kørende i Roskilde, herunder med Boligselskabet Sjælland, Teknisk Skole, Rockwool og DSV. mv.

Derudover samarbejder hans virksomhed med Roskilde Kommune, Nextwork, Handelsskolen og Coro. Endelig har virksomheden været sponsor for FC Roskilde gennem 15 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk